Op igen

Scorpios verden!Stardate: 18.03.05 Kl. 80.41 Kappetegnerens log:
Ja, hvis du bare har et mindstemål af pli, ja selv hvis du bare består af organisk materiale, så har du sikkert set på denne side tusindvis af gange, uden at der er sket nogen ændringer. Det tager jeg nu konsekvensen af. Fremover er det forbudt at læse denne side. Dvs. at du ikke må klikke på noget som helst. Du må faktisk ikke røre mere ved din computer, hvis du først har fået denne side på skærmen. Spræng straks dit hus i luften, eller sæt ild på. Flygt herefter til den anden side af kloden, og glem straks alt.

Sidste nyt på siden her:
Der er tilføjet nye gakkede links på Ganks-siden, som du absolut ikke kan leve uden at se. Eller du kan ihvertfald ikke komme op på højeste pension uden at have været forbi.
Jeg har genindført sådan en dims så du kan sende dine emner til gak-siden anonymt. Du skal dog vide, at JEG suverænt bestemmer hvad jeg gider skrive om. Så du skal eddermanme være original hvis det overhovedet skal animere mig til at skrive om dit emne. Så hvis du sender floskler og gamle klichéer, så kan du allerhøjest forvente at vente for evigt.


Hvis du synes at siden her er noget lort,

Disclaimer: I tilfælde af at du skulle være dybt debil, og have en humor som en hengemt spegepølsemad, vil jeg lige anføre at siden her er ment som en joke. Jeg tager intet ansvar for hvad læsning af denne side måtte medføre af diverse underlige helbredstilstande. Hvis du hører til den majoritet i befolkningen som IKKE fatter siden her, så skal du bare vide at statistikkerne siger at du så hører til den lavest begavede del af befolkningen.. Og du spiser sikkert også lever til alle måltider, det siger statistikken også..*G* Siden her er produceret for min egen fornøjelses skyld, og det faktum at du ikke synes at den er skæg, rører ikke det mindste ved min nattesøvn.

Denne side er totalt fejlfri, og hvis du skulle opdage noget som ligner stave/tastefejl, så forholder det sig ikke sådan. Det er blot din dansklærer som har lavet et barn på dig, og du bedes straks opsøge denne og hævne dig for din tillærte analfabetisme. Spis din dansklærer!